Jaka sieć , jaki tel ?

Telefony i wszystko z nimi związane.
Awatar użytkownika
OneLife
-#Przyjaciel TP
-#Przyjaciel TP
Posty: 503
Rejestracja: 2009-05-27, 20:53
Ulubiony DJ: Cosmic
Lokalizacja: Łódź

Jaka sieć , jaki tel ?

Post autor: OneLife »

Tak żeby ruszyć troszkę ? Jaki telefon komórkowy macie, oczywiście żeby nie było że stacjonarny . :-) :mrgreen: i w jakiej sieci co wam się podoba w telefonie , jakie promocje w sieci :P .

Ja zaczn? :

Telefon: SE K550i, ja powiem szczerze że telefon ogólnie, jak dla mnie jest po to żeby zadzwonił albo napisał do kogoś, ale np radyjko przydaje siś do posłuchania :-).
Sie?: Orange , pakiet 600 esów do sieci Orange mi akurat bo większość znajomych ma tel w Orange i dlatego . Tyle czekam na was ;]
Ostatnio zmieniony 2011-07-17, 20:41 przez OneLife, łącznie zmieniany 1 raz.

the_vixa_project

Post autor: the_vixa_project »

nokia 3110c. Prosta, z karta sd, mp3 itd, zeby dzwonic, pisac, czasem zrobic zdjecie jakiemus idiocie w sql. czasem posluchac muzyki. Wada ze ma micro jack (d?ek, nie wiem jak sie pisze ;p )

orange, pakiet 3 po 3, 3 grosze za minute i smsy za grosza do 3 osob. glownie dzwonie i pisze do kuzyna, kumpeli i dzeiwczyny, wszyscy w orange ;D wiec sie nadaje :D

BassProject

Post autor: BassProject »

Nokia e51 => idealny biznesowy fonik z wifi, oficem i innymi podstawowimi bajerami :P

PLAY => jak dla mnie extra :P tanie esy tanie rozmowy dobre zasi?gi :P polecam :) (ABONAMENT)

Awatar użytkownika
elcosmito
-#Administrator
-#Administrator
Posty: 626
Rejestracja: 2009-05-06, 16:12
Lokalizacja: Dublin
Kontakt:

Post autor: elcosmito »

Nokia n82

Obrazek

siec o2

komus cos to mowi :?: :lol:
Administracja

Awatar użytkownika
Black Jokey
-#Przyjaciel TP
-#Przyjaciel TP
Posty: 269
Rejestracja: 2009-05-11, 19:30
Lokalizacja: Bydgoszcz
Kontakt:

Post autor: Black Jokey »

Ja mam k810i i szczerze mówiąc mam już chęc na inny mniejszy telefon bo ten fakt faktem ma dużo przydatnych bajerów ale jako, że używam fona do dzwonienia i pisania esków nie są mi potrzebne owe bajery:P dlatego też czaje się na jakąś małą i przyjazną użytkownikowi nokie:D

Siec oczywiście Play :) Bez porównania do konkurencji:P
Listening commercial music ? Don't do that. Check this !

soundcloud.com/blackjokey

Awatar użytkownika
OneLife
-#Przyjaciel TP
-#Przyjaciel TP
Posty: 503
Rejestracja: 2009-05-27, 20:53
Ulubiony DJ: Cosmic
Lokalizacja: Łódź

Post autor: OneLife »

elcosmito pisze:Nokia n82

Obrazek

siec o2

komus cos to mowi :?: :lol:

Nie wiem sieć zagraniczna ? Coś takiego, tańsze rozmowy z Polski wbijasz kod xD masz 15 min gadania nie wiem :P coś powalonego , dla zagranicznych ludzi :P.

Awatar użytkownika
elcosmito
-#Administrator
-#Administrator
Posty: 626
Rejestracja: 2009-05-06, 16:12
Lokalizacja: Dublin
Kontakt:

Post autor: elcosmito »

siec irlandzka

bo tu przebywam

te tanie polaczenia 15minutowe tez posiadam :lol:
Administracja

Awatar użytkownika
SPacestar
Posty: 23
Rejestracja: 2009-05-06, 20:19
Lokalizacja: ?wi?toch?owice
Kontakt:

Post autor: SPacestar »

HTC TyTN II

Obrazek

moj kochany Tytanek :P no i Orange :]

DjScooby
Posty: 11
Rejestracja: 2009-05-27, 19:36
Lokalizacja: Ipswich
Kontakt:

Post autor: DjScooby »

SE Aino

Obrazek

i-mate Ultimate 7150

Obrazek

obydwa w sieci Orange

Blade

BlackBerry Storm

Post autor: Blade »

Siec Net Aachen Taryfa Netmobile Flat na nr stacjonarne i do sieci base , simyo i e plus dzwonie za darmo Abonament 14.49 €
Załączniki
storm.jpg
storm.jpg (69.24 KiB) Przejrzano 12431 razy

Awatar użytkownika
OneLife
-#Przyjaciel TP
-#Przyjaciel TP
Posty: 503
Rejestracja: 2009-05-27, 20:53
Ulubiony DJ: Cosmic
Lokalizacja: Łódź

Post autor: OneLife »

Grube telefony :P ja bym wolał tą kasę co na tel przeznaczyć na sprzęt :P moje zadnie .Ale dzięki ze temat się rozwija ;]

jafree_dj

Post autor: jafree_dj »

Tak patrze no i widać ze tel z przemytu ^^ w Polsce się takiego nie dorobi większość. Co do fona to chyba już każdy zna LG ku990 mi takowy styka :) co do sieci to troche ich jest Era, Orange, Play, Heyah no to heja :-P

Majk

Post autor: Majk »

no ja mam SE800i i mi starczy :):). Sieć Orange kiedyś miałem jeszcze heyah ale niechciało mi się karty do nich wysłać bo miałem błąd i zdechła :).

BassProject

Post autor: BassProject »

ludzie brać tel w play :D bo jak co bede miał taniej do was :D

Awatar użytkownika
BadGirl
-#Tepowiczka
-#Tepowiczka
Posty: 20
Rejestracja: 2009-07-22, 23:27
Lokalizacja: Brzesko/Jasie?
Kontakt:

Post autor: BadGirl »

jesli o mnie chodzi to posiadam Nokie 6300
sieć Plus.. a dokładniej 36i6 :mrgreen:

ODPOWIEDZ