Bywajcie :)
Bywajcie :)
Siema , piszę pożegnalny post wielu pewnie czytając to już sie cieszy .Też sie ciesze razem z wami .Opuszczam radio , na jak długo nie wiem ale pewnie prędko nie wróce.. Dlaczego ? Denerwuje mnie to co tu sie dzieje i nikt nic z tym nie robi , jeśli nie zareagują odpowiedznie osob to ta społeczość już długo nie pociągnie .Ajj no to bywajcie .

Ostatnio zmieniony 2012-02-29, 18:34 przez GREENo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wiedzmin67
- -#Przyjaciel TP
- Ulubiony DJ: DJ Reywers
- Kontakt:
GREENo, Nie odchodź!! Zostań!!
Na prawdę nie warto odchodzić z powodu kilku niemiłych ludzi!!
Jestem jeszcze ja, Ada, Misia, Patrick, LadyM i pare innych osób dla których warto zostać
Wiec prosze abyś przemyślał jeszcze swoją decyzje
Na prawdę nie warto odchodzić z powodu kilku niemiłych ludzi!!
Jestem jeszcze ja, Ada, Misia, Patrick, LadyM i pare innych osób dla których warto zostać

Wiec prosze abyś przemyślał jeszcze swoją decyzje

Magią muzyki, jest to, że każda piosenka przypomina Ci chwilę w życiu..

- Wiedzmin67
- -#Przyjaciel TP
- Kontakt:
- Wiedzmin67
- -#Przyjaciel TP
- Kontakt:
- OneLife
- -#Przyjaciel TP
- Ulubiony DJ: Cosmic
Będę chamski i nawet nie zamierzam prosić abyś wracał,
zastanawia mnie jedno czemu w świecie virtualnym gdzie tak naprawdę możemy mieć wszystko w dupie ludzie ze względu na to że się ze sobą pokłócą chcą odchodzić zamiast pomagać,a w życiu realnym jak by profesor na zajęciach zwrócił uwagę nie wyszedł byś z klasy albo nie odszedł, równie dobrze działa to na zasadzie rodzic dziecko.
Stękanie że jest źle to zróbcie coś w kierunku aby było dobrze. Bo najlepiej jak dziecko 5 letnie jeb... focha i uciekać od sedna sprawy obrabiając dupsko radiu wszędzie gdzie się da.
Pozdrawiam.
zastanawia mnie jedno czemu w świecie virtualnym gdzie tak naprawdę możemy mieć wszystko w dupie ludzie ze względu na to że się ze sobą pokłócą chcą odchodzić zamiast pomagać,a w życiu realnym jak by profesor na zajęciach zwrócił uwagę nie wyszedł byś z klasy albo nie odszedł, równie dobrze działa to na zasadzie rodzic dziecko.
Stękanie że jest źle to zróbcie coś w kierunku aby było dobrze. Bo najlepiej jak dziecko 5 letnie jeb... focha i uciekać od sedna sprawy obrabiając dupsko radiu wszędzie gdzie się da.
Pozdrawiam.
Czytając niektóre wypowiedzi jestem w szoku, ale takie opinie zostawię dla siebie.Niestety wirtualny świat ma swoje prawa generalnie jest tak jak w dżungli-silniejszy wygrywa....
Dziwi mnie jednak fakt że Twój temat został właśnie w pewien sposób "zbojkotowany" -trudno ludzie są różni i nie ma na nich wpływu...mamy wolny kraj i możemy wyrażać swoje opinie i właśnie Ty Grzesiu to zrobiłeś a że innym to nie pasuje kij im w oko
Szkoda że odchodzisz bedzie tu Cię brakowała ale mam nadzieję że nadal będziemy mieli ze sobą kontakt poprzez gg czy skajpala
Pozdrawiam;
Misia
Dziwi mnie jednak fakt że Twój temat został właśnie w pewien sposób "zbojkotowany" -trudno ludzie są różni i nie ma na nich wpływu...mamy wolny kraj i możemy wyrażać swoje opinie i właśnie Ty Grzesiu to zrobiłeś a że innym to nie pasuje kij im w oko

Szkoda że odchodzisz bedzie tu Cię brakowała ale mam nadzieję że nadal będziemy mieli ze sobą kontakt poprzez gg czy skajpala

Pozdrawiam;
Misia